Miért Tőlünk vásárolj?

Ez a táska nem fog veled szembejönni az utcán!
Ezt szó szerint is értjük. Lehetőséged van egyedi megrendelést is kérni tőlünk! Van kedvenc anyagod, amiből varrattál egy szuper kis ruhát, de maradt belőle? Vagy csak sétáltál a kirakat előtt és megláttál egy szuper anyagot és vettél belőle? Esetleg most jut eszedbe, hogy ez milyen j ötlet!? Hozd el nekünk és elkészítjük vele az egyedi, személyre szabott BUGGI hátiszákod! A te anyagod lesz a díszes, középső része és kombináljuk a neked leginkább tetsző műbőrünkkel!

Meglévő modelljeinket sem gyártjuk tömegszám. Rendelésre dolgozunk, így tényleg nem fog veled szembejönni minden sarkon a táskád. 

Ráadásul...

Termékeinket közvetlenül a tervezői kézből vásárolod meg. Vásárlásoddal nem csak egy termékbe fekteted a pénzed, megvásárolod az időnknek egy részét és nem csak azt az időt, amit arra szántunk, hogy elkészítsük a táskádat, hanem azt is, hogy kitanultuk és tökéletesítettük a tervet, ami alapján az adott modell elkészült. Vásárlásoddal Tied lehet a szenvedélyünknek egy szelete.

Egy- egy termékünk megvásárlásával a hazai kisipart támogatod, de ennél még sokkal többet is teszel. Egy ilyen termék sokkal különlegesebb és értékesebb, mint a világ másik felén, a gyártósoron készült hasonló alternatívák.

Vásárlásoddal lehetőséged adsz nekünk, hogy folytassuk a munkánkat, fejlődjünk és életben tartsuk a magyar kézműves ipart.